DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

40 de tinere, majoritatea modele din Ucraina, au fost arestate la Dubai după ce au pozat nud la balconul unui zgârie-nori din Dubai Marina

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

40 de tinere din Ucraina, Rusia, Belarus și Republica Moldova au fost arestate la Dubai, după ce au fost filmate pozând nud la balconul unui zgârie-nori din cartierul Dubai Marina. Fetele, toate modele cu vârste în jur de 20 de ani, sunt acuzate că au încălcat Legea privind decența în public.

  • Tinerele care au participat la ședința foto controversată au în jur de 20 de ani.
  • Ele riscă acum până la 6 luni de închisoare și o amendă de aproape 1000 de euro.

Cele mai multe dintre tinerele arestate la Dubai provin din Ucraina. Ele au participat la o ședință foto organizată de un cetățean rus, Alexey Kontsov, în vârstă de 33 de ani, pentru un site israelian. Și acesta a fost arestat de autoritățile de la Dubai.

Potrivit presei de la Moscova, bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că se afla într-un apartament vecin, de unde a filmat ședința foto cu tinerele complet dezbrăcate. Acesta ar fi făcut ”greșeala fatală” să distribuie filmările pe Internet, pe fir intrând autoritățile de la Dubai, scrie Daily Mail.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 501 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos