DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

600 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă și căldură. Anunț de la Termoenergetica

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

ești proaste pentru bucureșteni! Aproximativ 600 de blocuri din Capitală rămân fără apă și căldură. Anunțul a fost făcut de către compania municipală Termoenergetica. Totul a plecat din cauza unor avarii apărute pe conductele de termoficare.

600 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă și căldură

Compania Municipală Termoenergetica București. anunţă pe site-ul instituţiei că, începând de luni, se desfășoară lucrări pentru remedierea unor avarii apărute pe conductele de termoficare, în mai multe zone din Capitală, din sectoarele 1, 2, 3, 4 și 6.

Muncitorii vor interveni pentru remedierea unor avarii apărute la conducta DN 700/800 din zona bulevardului Brâncoveanu din Sectorul 4 al Capitalei.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură pentru patru puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 149 de blocuri va fi sistată până vineri, 04.11.2022, ora 23.00, a anunțat Termoenergetica.

Compania de termoficare anunță că vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona adiacentă Bulevardului Brâncoveanu, Strada Secuilor, Calea Șerban Vodă, Șoseaua Olteniței.

În acest caz oprirea este impusă de finalizarea lucrărilor executate de firma Erbașu în aceasta zonă, prin care au fost înlocuiți 1647 de ml de conductă Dn 700, preizolată.

Zonele în care se execută lucrări la rețeaua de termoficare

Potrivit unui comunicat emis de Termoenergetica, se vor executa lucrările de întregire a Magistralei Berceni (zona Brâncoveanu) aferentă CTE Progresu, pentru alimentarea din acest CET, atunci când temperaturile exterioare vor impune pornirea unității de producere a energiei termice.

Conducta DN 600 în zona Bulevardului Unirii, la intersecția cu Bulevardul Coposu din Sectorul 4 al Capitalei. Pentru un număr de 24 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă și căldură, până miercuri, 02.11.2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona bulevardelor Coposu, Mircea Vodă, strada Mântuleasa și Calea Moșilor;

CITESTE INTEGRAL PE DESTEPTE

 120 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos