A fost găsită o casetă cu previziunile necunoscute făcute de Baba Vanga: „Marile evenimente ale omenirii se vor întâmpla în 2035-2037”

Baba Vanga a prezis multe dintre evenimentele care au avut loc și a făcut multe referiri explicite la Rusia. Deşi clarvăzătoarea a folosit în mare parte formulări voalate în predicţiile sale, experţii au reuşit să le descifreze.

Baba Vanga a descris evenimentele astfel: „Balaurul chinezesc mătură o potecă în zăpadă”. Pe baza acestei preziceri, experții sugerează diverse opțiuni pentru schimbări geopolitice care ar putea avea deja loc.

„China a început să semene cu un dragon atât de puternic și robust undeva la începutul anilor 2000. Americanii deja simţeau pericolul chinezesc din 2009 şi au încercat să îl ţină departe. Vorbim despre construcția marelui zid anti-Chinez. Rusia și China nu au fost niciodată în război în istorie. În ceea ce privește sintagma „a acoperi urmele în zăpadă”, atunci se referă la evenimentele de pe insula Damansky. Perioada de înstrăinare”, oferă versiunea sa sinologul și scriitorul Iuri Tavrovski.

 248 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.