DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

A moștenit miliarde de dolari, dar susține că nu vrea banii pentru că nu i-a muncit/ Ce plan are cu averea colosală

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O tânără din Germania s-a declarat „enervată” de faptul că urmează să moștenească miliarde de dolari de la bunicii ei și a spus că vrea ca aproape toată moștenirea să fie impozitată, relatează Daily Mail.

Traudl Engelhorn-Vechiatto a murit în septembrie, la vârsta de 94 de ani, lăsând o moștenire de miliarde de dolari, scutită de taxe, nepoatei și moștenitoarei sale, Marlene Engelhorn.

Cu toate acestea, tânăra în vârstă de 30 de ani, care locuiește acum în Austria, a declarat că nu este interesată să moștenească câștigul extraordinar provenit de la compania chimică a familiei.

„Scenariul de vis este ca eu să fiu impozitată”, a declarat Engelhorn pentru New York Times.

Marlene Engelhorn s-a angajat să doneze 90% din moștenirea sa și dorește ca impozitul să meargă către stat pentru redistribuire.

Marlene a vorbit și cu Vice News anul trecut și le-a spus că: „nimeni nu ar trebui să aibă atât de mulți bani și putere fără să fie taxat”.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 138 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos