A murit milionarul român care a fondat cel mai faimos restaurant de lux din New York

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

A murit milionarul român care a fondat cel mai faimos restaurant de lux din New York

Nelu Bălan, milionarul roman care a deschis unul dintre cele mai cunoscute restaurante de lux din New York, a murit ieri. Anunțul a apărut pe rețelele de socializare, postat de fostul manechin Nelly Năstase.

„RIP Nello! It was a pleasure to have known you! Drum lin spre cer”, a scris ea pe Facebook.

Potrivit Cancan, fratele milionarului a confirmat vestea. „Da, este adevărat. Aveam o relație foarte bună, extraordinară. Eu locuiesc în România, el în America, iar eu am fost o singură dată în America, dar ne mai întâlneam la Istanbul. Are o fată și un băiat acolo. Venea să-i vadă și ne mai întâlneam acolo. Eu nu știu să fi avut probleme de sănătate. Avea o viață ordonată, echilibrată. Nu fuma, nu bea, nu chestii din astea”, a spus Ștefan Bălan, fratele milionarului.

Nelu Bălan, cunoscut în New York ca Nello, a început ca ospătar în Iași, apoi a emigrat în Statele Unite și a lucrat în diferite baruri și restaurante. Ulterior el și-a deschis propria afacere, pe care a condus-o timp de 25 de ani. Restaurantul lui Nello a devenit locul preferat al vedetelor și oameni de afaceri. În 2014 a vândut afacerea din cauza unor probleme cu Fiscul, după care a locuit atât la Roma, cât și la New York.

Restaurant celebru, clienți celebri

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *