DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

A murit Nea’ Sandu, îndrăgitul bunic din video-urile lui Mircea Bravo

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Nea’ Sandu, bătrânelul simpatic care apărea în videoclipurile lui Mircea Bravo, în rolul de bunic, s-a stins din viață. Vestea tristă a fost dată chiar de către Mircea,  care l-a îndrăgit enorm pe Nea’ Sandu, pe numele său real Alexandru Moldovan.

Nea’ Sandu s-a stins la vârsta de 80 de ani

O veste extrem de tristă pentru toți cei care îl urmăresc pe Mircea Bravo și care îi cunosc pe tanti Lenuța și pe Nea’ Sandu. Cei doi interpretează pe Youtube rolul bunicilor tânărului vlogger. Întreaga echipă a proiectului Mircea Bravo, dar și toți cei care au cunoscut familia Moldovan, formată din Lenuța și Alexandru Moldovan sunt îndoliați.

A murit Nea’ Sandu, îndrăgitul bunic din video-urile lui Mircea Bravo

Este o pierdere enormă mai ales pentru că Nea’ Sandu era un om bun, cald și extrem de îndrăgit. Apărea deseori în clipurile lui Mircea Bravo, în rolul de bunic certat de soția veșnic cicălitoare.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 153 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos