DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

A murit Nelu Ploiesteanu! Mara Banica: Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul in Rai

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

A murit Nelu Ploiesteanu! Anuntul trist a fost facut de Mara Banica in urma cu doar cateva minute! Artistul se afla internat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, dupa ce a contactat noul Coronavirus!

Doliu in muzica din Romania! Nelu Ploiesteanu a murit in aceasta dimineata! Cu lacrimi in ochi, Mara Banica a facut anuntul pe o retea de socializare!

“Speram sa nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Sa te ierte bunul Dumnezeu si sa-ti Odihneasca sufletul in Rai!”, a scris Mara Banica pe Facebook.

A fost internat in stare grava in spital

Lautarul se afla internat in stare grava la Spitalul Floreasca, bolnav de Covid. Anuntul a fost facut de Mara Banica pe pagina sa de Facebook pe data de 18 martie, iar starea artistului era atunci critica. Plamanii cantaretului au fost afectati in proportie de 70 %.

“In urma cu 2 minute am inchis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploiesteanu. Este intubat in stare extrem de grava, bolnav de Covid, cu o saturatie de 50% si cu plamanii afectati in proportie de 70%. Acest mesaj este un strigat disperat al familiei catre medicii de la Floreasca, care in ultimele 24 de ore, stresati si obositi pe buna dreptate, nu au gasit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta. In astfel de momente, in care parintele tau se lupta pentru fiecare respiratie, ai vrea sa dai viata de la tine, doar ca sa traiasca. Dragi cadre medicale, va e greu de un an de zile in lupta voastra continua. Dar putina empatie si o vorba buna pot schimba enorm starea unui om. Va multumesc”, a scris Mara Banica pe pagina sa de Facebook.

Citeste continuarea pe NewsCaffe.ro

 381 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos