DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

A murit patronul PRO TV. Petr Kellner s-a prăbușit cu elicopterul

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

S-a stins din viață patronul chef al PRO TV. Petr Kellner a murit într-un accident aviatic, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit în Alaska. Cumplitul eveniment a avut loc sâmbătă, 27 martie 2021. Cinci persoane și-au pierdut viața, printre care și patronul celui mai mare post de televiziune din România.

A murit Petr Kellner, patronul PRO TV

Petr Kellner, în vârstă de 56 de ani, se afla în elicopter împreună cu alte patru persoane. Din informațiile prezentate de ABC News, patronul PRO TV a murit, la fel și alte trei persoane, în timp ce o a cincea persoană a fost rănită. Elicopterul în care se aflau s-a prăbușit în zona unui ghețar din statul american Alaska.

Cel mai probabil, elicopterul efectua un zbor turistic în zona Gheţarului Knik, situat în partea de nord a Munţilor Chugach.

Petr era considerat cel mai bogat om din Republica Cehă. Miliardarul ceh, a cărui avere a fost estimată la Forbes de 17,5 miliarde de dolari, se afla la bordul elicopterului Airbus AS350 B3 care a coborât lângă ghețarul Knik.

În elicopter se aflau și un oaspete al lojei montane Tordrillo, Benjamin Larochaix, tot din Republica Cehă, doi dintre ghizii lojei, Gregory Harms și Sean McMannany; și pilotul elicopterului, Zach Russel.

Potrivit oficialilor, există un singur supraviețuitor, în stare gravă, dar stabilă. Consiliul Național pentru Siguranță în Transporturi a început cercetările și a deschis o anchetă pentru a determina cauza accidentului.

Alerta s-a dat sâmbătă la ora 22.00. Elicopterul nu se întorsese la bază la ora stabilită și mai mult decât atât, resturi dintr-o aeronavă fuseseră observate în zona ghețarului Knik.

În cei 17 ani de activitate, aceasta este prima dată când trebuie să ne confruntăm cu un eveniment de acest fel, au spus reprezentanții companiei care a închiriat elicopterul.

Petr Kellner are mai multe afaceri în România, și în domeniul imobiliar. El este cel care a cumpărat sediul ING Bank și complexul Metropolis Center din București.

Sursa articol Fresh24.ro

 161 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos