DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

A VENIT ÎN ȚARĂ SĂ-ȘI ÎNMORMÂNTEZE TATĂL, DAR A MURIT ÎN ACELAȘI FEL, ÎMPREUNĂ CU IUBITUL EI

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O tânără s-a întors din Anglia pentru a-și înmormânta tatăl, dar a sfârșit la fel ca el, alături de iubitul ei. 

Atât Carmen  cât și Claudiu au părăsit România pentru a-și câștiga un trai mai bun în Anglia. Soarta însă le-a jucat o mare festă. Întorși în țară pentru a-l conduce pe ultimul drum pe tatăl tinerei, cei doi îndrăgostiți au murit în aceleași condiții, din cauza buteliei de la baie.

„În urmă cu două luni, a murit tatăl fetei tot în baie. Au un instant care încălzeşte apa, ca un boiler, şi, din câte semnale avem noi, din cauza monoxidului de carbon, neavând o aerisire corectă, l-au găsit mort. După nici două luni de zile, au murit fiica şi prietenul ei. Aceeaşi moarte.

Îi cunosc foarte bine. Azi noapte au murit, de dimineaţă am auzit de tragedie. Fata venise din Anglia, ca să-şi îngroape tatăl. Apoi, mama a înduioşat-o ca să rămână în ţară”, a explicat fostul primar al comunei pentru Observatornews.ro

Ce spune Poliția

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Melinești au fost sesizați cu privire la faptul că doi tineri de 25 și 26 de ani, din Cotofenii din Față, au fost găsiți decedați în baia locuinței.

Polițistii s-au deplasat la fata locului, constatând faptul că în încăperea unde aceștia au fost găsiți era prezent un miros puteric de gaze. Din primele cercetări, s-a stabilit că mirosul ar fi provenit de la butelia unui dispozitiv de încălzit apa.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în urma cărora cei doi tineri au decedat”, se arată într-o informare a IPJ Dolj.

Sursa Cancan.ro

 181 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos