ACCIDENT LA „SPLASH! VEDETE LA APĂ”. ARTISTA A CĂZUT, ÎN DIRECT, LA TV

Ultima ediție Splash! Vedete la apă nu a fost lipsită de momente tensionate. Elena Ionescu şi-a speriat colegii şi prietenii după ce a căzut în faţa juriului. Din neatenţie, bruneta a alunecat, iar din fericire nimic grav nu s-a întâmplat.

O nouă ediţie a emisiunii s-a încheiat. Ca de fiaecare dată a fost ales un câştigător care va merge în marea finală. De data aceasta este vorba despre un concurent care a sărit de la zece metri și a avut parte de o săritură spectaculoasă, nimeni altul decât Jador.

După cele trei sărituri, artistul a fost desemnat câştigătorul ediției, dar şi a voucher-ului în valoare de 1500 de euro.

Accident la „Splash! Vedete la apă”

În schimb, nu toţi concureţii au avut parte de momente plăcute. Mai exact, după ce şi-a făcut săritura şi a ieşit din apa, Elena Ionescu a căzut în faţa juraţilor. Vedeta a alunecat pe podeaua umedă şi s-a ales cu câteva lovituri minore.

Colegii de pe bancă au urmărit momentul speriaţi, gata să îi sară în ajutor brunetei. Din fericire totul s-a terminat cu bine, iar artista se află acum în afara oricărui pericol.

Citeste continuarea pe Cancan.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos