Această domnișoară din Iași a mers la Poliție să declare un accident minor pe care l-a provocat. Polițiștii au rămas cu gura căscată când au văzut-o cum arată și i-au făcut o propunere de nerefuzat!

O tânără de 24 de ani a dat de greu după ce a provocat un accident minor. Femeia se afla la volan când a acroșat un autoturism care circula regulamentar. După ce a intrat în coliziune, și-a continuat drumul. Ulterior, șoferul mașinii pe care a avariat-o a mers la Poliție să declare că a fost implicat într-un accident rutier. La scurt timp, la Poliție a ajuns și tânăra vinovată, care a venit, la rândul ei, să povestească ce s-a întâmplat

O tânără din Iași ar putea avea mari probleme cu legea, după ce a mers la Poliție să declare un accident. Raluca Elena are 24 de ani și este de loc din comuna ieșeană Deleni. Zilele trecute se afla la volanul unui autoturism, iar, din cauze încă neelucidate, a pierdut controlul volanului și a acroșat un autoturism care circula regulamentar. După impact, tânăra și-a continuat deplasarea.

Nu același lucru a făcut șoferul care s-a ales cu mașina avariată. El a mers la Poliție și a declarat că a fost implicat într-un accident. La scurt timp, însă, și tânăra care a provocat accidentul a ajuns în fața polițiștilor. Oamenii legii au rămas cu gura căscată când au văzut-o cum arată și în ce stare este și au înțeles imediat ce s-a întâmplat. Înainte să urce la volan, Raluca Elena a consumat o cantitate destul de mare de alcool.

Dosar penal pe numele tinerei care a urcat băută la volan

Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal pe numele tinerei.

„În seara de 22 noiembrie 2021, agenții din cadrul Poliției Orașului Hârlău au fost sesizați de către un tânăr despre faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 282, în comuna Deleni, ar fi fost acroșat de un alt vehicul. Ulterior, la sediul Poliției s-a prezentat o tânără de 24 de ani, care ar fi condus autoturismul ce ar fi fost implicat în tamponare. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest.

Citeste integral pe BZI

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.