Acești români vor primi noi vouchere, chiar de la 1 iunie: cum se intră în posesia lor

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Angajații din România se pregătesc de o minivacanță cu ocazia zilei de 1 iunie, dar și cu ocazia Rusaliilor. Pe lângă minivacanță, toți angajații care au copii în întreținere ar putea primi și un voucher de 300 de lei din partea angajatorilor, o sumă care va fi dedicată exclusiv celor mici.

Potrivit Codului fiscal, “cadourile oferite angajaților în beneficiul copiilor minori ai acestora cu ocazia zilei de 1 iunie prevăzute în contractul de muncă în sumă de 300 lei/persoana nu sunt impozabile și taxabile cu impozit pe venit și contribuții sociale”.

Așadar, pentru ca veniturile acestea că nu fie impozabile și să nu se calculeze contribuții sociale, cadourile vor fi oferite numai angajaților în beneficiul copiilor minori ai acestora cu ocazia zilei de 1 iunie.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *