Actor de reclame acuzat că a încercat să batjocorească trei femei, în București. Una dintre victime, agresată în lift

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Alexander Z., un actor care a apărut în mai multe reclame și producții audiovizuale, a fost arestat pentru 30 de zile după ce ar fi agresat sexual trei femei pe raza Sectoarelor 4 și 5 din București. Una dintre agresiuni a fost surprinsă pe camerele de supraveghere instalate într-o scară de bloc.

  • Cazul a fost preluat de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5
  • Atenție, imagini care pot afecta emoțional

Ieri, 1 februarie 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 46 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tentativă de viol.

Este vorba despre Alexander Z., un actor urmărit de sute de persoane pe rețelele de socializare. De altfel, acesta a apărut și într-un clip electoral al Partidului Național Liberal, în 2019.

“În fapt, la data de 01 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din sectorul 5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub amenințarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual”, au transmis reprezentații poliției.

Actorul, acuzat de mai multe agresiuni asupra femeilor

“Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliție, s-a prezentat o femeie care reclama faptul că, în data de 05 decembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere”, a anunțat Poliția București.

Ambele cazuri au fost preluate de către Serviciul de Investigații Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Femeie molestată în liftul din scara blocului, în Sectorul 4

“La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale”, au mai comunicat reprezentanții Poliției.

RECLAMA 8

Din fericire, femeia s-a apărat și a reușit să scape.

Articol Integral ObservatorNews

Loading