DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Actriță de la Hollywood, impresionată de povestea a doi tineri români

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Povestea unui român cu paralizie cerebrală a ajuns la Hollywood. Actriţa Viola Davis i-a făcut povestea cunoscută pe contul său de Instagram. Daniel este un tânăr care nu s-a lăsat învins de boală şi a devenit un model de tărie de caracter în vloggosfera românească. Reacţia lui, când i s-a împlinit visul de a merge cu un Lamborghini, e nepreţuită.

  • Actriţa a împărtăşit fanilor ei povestea celor doi tineri.

Am început să fac vlogguri pentru că îmi doream nişte prieteni virtuali. Ţi-am zis, oamenii fug de mine. Deci, profesorul ne bătea în ultimul hal… Cum să zic, toţi oamenii îşi băteau joc de mine acolo“, sunt primele cuvinte din povestea care a impresionat-o pe actriţa afro-americană Viola Davis. Daniel, cunoscut drept Micul Gigant în vloggosferă, povesteşte cum colegii de şcoală şi profesorii nu au putut să vadă dincolo de boala lui.

Daniel: Mama m-a dus la şcoală până în clasa a patra în braţe. Pentru că nu puteam să merg!

După ani de abuz şi umilinţe, Daniel s-a refugiat în Youtube, unde are peste 200 de mii de prieteni virtuali. Cu ei împărtăşeşte ce înseamnă viaţa cu tetrapareză spastică, dar şi pasiunile sale.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 184 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos