DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Acuzații grave din partea Rusiei, la adresa regimului Zelenski: „Pregătește un atac radioactiv”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Conflictul din Ucraina ar putea trece într-o nouă etapă, avertizează administrația de la Moscova. Regimul Volodimir Zelenski este disperat, așa că pregătește o provocare cu materiale radioactive, susține Ministerul de Externe, condus de către Serghei Lavrov.

Oamenii din securitate, de la Moscova, au trimis raportul lui Vladimir Putin și lui Serghei Lavrov. Astfel, liderii din Rusia sunt îngrijorați că ucrainenii se pregătesc să atace folosind materiale radioactive. Ofensiva ar putea avea loc în apropierea Transnistriei, potrivit Mariei Zaharova, purtătorul de cuvânt al MAE rus.

Comitetul de anchetă al Rusiei, structură care se ocupă de anchete majore la nivel naţional, investighează pregătirea unei noi provocări de amploare a Kievului pentru a acuza Rusia, a relatat miercuri agenţia oficială a statului rus, TASS.

„Ministerul rus al Apărării a atras atenţia asupra unei provocări pregătite de regimul de la Kiev pentru a acuza forţele armate ruse că ar fi efectuat lovituri nediscriminatorii asupra unor instalaţii cu risc de radiaţii, ce ar putea duce la scurgerea de substanţe radioactive şi la contaminarea terenului”, a transmis Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a MAE rus, în comentariul publicat pe site-ul ministerului.

Acuzații grave din partea Rusiei, la adresa Ucrainei

CITESTE INTEGRAL PE RTV

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde