DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Acuzații grave: Pacienți cu Covid sedați și legați de pat, la Sibiu. ”Am vazut cum se omoară oameni prin sedare”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Acuzaţii grave la adresa medicilor de la Spitalul Judeţean din Sibiu. Un fost angajat susţine că pacienţii cu coronavirus din secţia de Terapie Intensivă erau legaţi de paturi şi sedaţi, pentru liniştea personalului medical, care nu îi supraveghea aproape deloc. Mai multe persoane ar fi decedat, după acest tratament. Ministrul Sănătăţii e șocat de informatii iar procurorii din Sibiu s-au apucat de anchetă.

  • Medicul şef al secţiei de Terapie Intensivă susţine că doctorii nu au încălcat protocoalele şi pacienţii sunt tot timpul supravegheaţi de personalul medical.

Fost angajat în secţia ATI: ”Am văzut, acolo, cum se omoară oameni prin sedare. Toată lumea avea o problemă: de ce nu încărcăm seringile cu sedare. Tu trebuie să încarci serigile cu sedare, pentru că dacă se trezeşte bolnavul?”

Mărturia aparţine unui fost angajat în secţia ATI a Spitalului Judeţean Sibiu. Sedativele şi intubarea fără rost, spune acesta, ar fi dus la decesul mai multor pacienţi infectaţi cu virusul Sars CoV2.

În pozele publicate de turnulsfatului.ro sunt pacienţi cu răni la mâni, care ar fi fost provocate de faşele medicale. Cei agitaţi ar fi fost imobilizaţi de cadrul metalic al patului şi uitaţi acolo.

Citeste continuarea halucinanta pe ObservatorNews.ro

 173 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos