DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Adelina Pestrițu, lovitură grea chiar de Valentine’s Day. Și-a pierdut cea mai bună prietenă: „Te plâng acum…”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute femei din România, care se bucură de mare succes în mediul online. Jobul de influencer îi priește și chiar a fost premiată în acest sens de mai multe ori. Astăzi, când ar fi trebuit să se bucure de această zi minunată și să petreacă frumos alături de soțul ei, a avut parte de o lovitură tragică: animalul său de companie, celebra cățelușă Nobby, a murit.

Adelina Pestrițu și-a piedut animalul de companie

În ultima perioadă, cățelușa Adelinei Pestrițu nu s-a simțit prea bine, însă Adelina spera că aceasta se va vindeca și nu o va pierde. Din păcate, patrupedul nu a mai putut lupta și a murit. Celebrul influencer a fost profund marcată de această pierdere și a postat un mesaj emoționant pentru cea mai bună prietenă pe care a avut-o vreodată.

Adelina a postat o fotografie cu celebra Nobby și a mărturisit că nu era pregătită pentru această despărțire care a marcat-o complet. Ea i-a mulțumit animalului său de companie că i-a fost alături timp de 11 ani și a declarat că îi este dor de energia pe care o emana patrupedul.

„Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și că mi-ai dăruit atât de multă iubire. Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot pentru că știu că te vei întoarce la mine, într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby” a scris Adelina Pestrițu.

Și soțul Adelinei a postat o fotografie cu animăluțul, însoțită de un mesaj emoționant.

Nobby a fost un cățel foarte iubit. Adelina avea mare grijă de ea și o plimba peste tot. Nobby a devenit celebră și în mediul online, pentru că stăpâna ei i-a făcut și un cont de Instagram unde posta mai mereu momente interesante din viața cățelușei care ducea cu adevărat o viață de vedetă.

De când s-a născut și Zeny, ea a fost foarte apropiată de cățelușă. Cele două se jucam împreună și cățelușa era extrem de protectoare cu micuța.

Sursa Huff.ro

 118 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos