Adevărul despre Diana Șoșoacă!

Diana Șoșoacă continuă să facă scandal și să iasă în evidență cu orice ocazie, chiar și după excluderea ei din partidul AUR. Senatoarea nu a lipsit nici de la protestul minerilor din Lupeni, care au ieșit în stradă pentru a-și cere drepturile.

Ajunsă la fața locului, Șoșoacă a vorbit cu câțiva reprezentanți ai minerilor și chiar s-a îmbrățișat cu unul dintre ei, fără să poarte mască în tot acest timp. „Vor să vă închidă de tot, să nu vă lasați”, le-a spus ea minerilor.

Personaje dubioase în jurul Dianei Șoșoacă

Nu acest lucru a atras atenția tuturor, ci personajul cu care senatoarea a apărut la protest. Potrivit dezvăluirilor făcute de ziariștii.com, garda de corp a Dianei Șoșoacă ar fi nimeni altul decât Sorin Paleșică, interlopul care a bătut o salvamontistă la Straja, în urmă cu câțiva ani. Se pare că agresorul ar fi fost un fel de bodyguard.

Un alt personaj care a apărut alături de Șoșoacă și care a ridicat semne de întrebare este un anume Cătălin, care a făcut o afirmație neașteptată la finalul discuției cu senatoarea.

„Eu, dacă aș avea un pistol…”, a spus acesta referindu-se la premierul Florin Cîțu.

Sursă foto: ziaristii.com

Citeste continuarea pe Stiridirecte.ro

Comentarii Facebook

Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos
Acest proiect NU este finantat de nimeni, singura sursa provine din Reclamele Google! Sustine proiectul cu 1 click pe reclama Google. 
Reclame 100% sigure!