Adrian Mititelu Jr., show în Mamaia. Cea mai scumpă șampanie, adusă pe imnul Ligii Campionilor

Au revenit petrecerile de fițe în Mamaia. Din weekendul de 1 mai de pe litoral nu au lipsit șampaniile scumpe, cluburile de fițe și aroganțele. În centrul atenției a fost și Adrian Mititelu Jr., patronul FC U Craiova.

Acesta a petrcut un weekend de pomină în Mamaia, după ce echipa sa a câștigat cu CS Mioveni (4-2) și a făcut un pas mare către promovarea în Liga 1.

Mititelu Jr., show la Mamaia

Imaginile publicate pe internet au arătat cum s-au distrat bogătașii aflați în cluburile de fițe pe litoral. Șeful de la FC U Craiova nu a putut sta departe de lumina reflectoarelor. El a comandat câteva sticle scumpe de șampanie, care i-au fost servite cu imnul Ligii Campionilor pe fundal.

Mititelu Jr. a sărbătorit cu ștaif parcursul excelent al echipei sale în play-off-ul de promovare, după victoria cu Mioveni, cu scorul de 4-2.

Dacă Eugen Trică, antrenorul echipei, a fost reținut în declarații după meci, Adrian Mititelu Jr. nu s-a putut abține să nu facă show la malul mării, fiind convins că echipa lui poate ajunge în Champions League.

„Sunt foarte fericit pentru cele trei puncte. Am întâlnit poate una dintre cele mai bune echipe din Liga 2. Noi ne uităm doar la noi. Campionatul se joacă, încă nu e nimic terminat. Jucătorii sunt foarte motivați. Hora bucuriei am făcut-o și după meciul cu Rapidul, am făcut-o și azi. Dacă ne ajută Dumnezeu să intrăm cu aceeași atitudine la Timișoara, probabil o să o facem și acolo. Cam asta se întâmplă la noi la Universitatea Craiova. Trebuie să fim precauți. Orice meci trebuie să îl jucăm foarte bine. Trebuie să le luăm pas cu pas. Deocamdată, nu am realizat nimic. Până nu vom deveni matematic campioni, nu pot să fiu liniștit”, a declarat Eugen Trică, la finalul meciului cu CS Mioveni.

Citeste continuarea pe Stiridirecte.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos