Adrian Năstase dă de pământ cu judecătoarea Iulia Motoc: Merge la CPI să îl condamne pe Putin! I s-a găsit întrebuințare nouă

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Adrian Năstase analizează alegerea Iuliei Motoc ca judecător în cadrul Curții Penale Internaționale, care recent a și emis un mandat de arestare pe numele lui Vladimir Putin. Năstase spune că noua misiune a Iuliei Motoc va fi să îl condamne pe Vladimir Putin.

Fostul premier al României prezintă conexiuni interesante din justiție

Zilele trecute, Ministerul Afacerilor Externe a anunţat oficial că: ”În urma deliberărilor derulate în temeiul art. 7 alin. (1) din Procedura pentru desemnarea candidatului României pentru funcţia de judecător la Curtea Penală Internaţională, Comisia de selecţie a decis următoarele:

Candidatul României pentru funcţia de judecător la Curtea Penală Internaţională – Iulia Antoanella MOTOC

În conformitate cu prevederile art. 7 alin. (2) din Procedură, propunerea de mai sus a fost aprobată de Guvernul României”

Alegerile pentru posturile vacante de judecător la Curtea Penală vor avea loc în decembrie 2023. Două dintre posturi sunt alocate Grupului Est European, din care face parte și România.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *