AFACEREA ”IRLANDEZUL BEAT”: TINTA-PIEPT PAHONTU?

Scandalul așa-zisului irlandez beat care a slalomat printre trei instituții de forță și a penetrat cea mai mare cetate a lumii, Casa Poporului, deja ne jignește inteligență prin fanteziile lansate în spațiul public. Adevărata întrebare nu e cît de beat era un ins care a confundat cea mai voluminoasă clădire de pe Terra cu o casă dărăpănată ridicată la rang de hotel.

Ci dacă nu cumva asistăm la un Black Cube 2, în care ținta să fie un cap mare de tot. Posibil chiar al celui despre Dragnea spune că e noul cap al statului paralel după ieșirea lui Coldea din peisaj, l-am numit pe generalul Pahonțu.

Un tînăr irlandez de 27 de ani vine pe 26 decembrie în România și se îmbată atît de tare încît nimerește în Casa Poporului fără a fi interceptat de jandarmerie, Direcția Afaceri Interne a Parlamentului și de sepepiști. Sare un gard uriaș, merge vreo sută de metri nestingherit, ajunge la zidul clădirii, sparge un geam, escaladează un balcon aflat la 3-4 metri înălțime și parcurge aproape toată latura dinspre Izvor a Casei Poporului, nederanjat de nimeni.

Traseul lui se încheie la etajul trei, la camera de arme și muniții a SPP, una dintre cele mai ferecate încăperi din cele 1200 ale edificiului, acolo unde ar fi apărut pe camerele de luat vederi. O cameră despre care nu știu nici măcar parlamentarii.
E reținut, dar nu știm de cine: SPP, DAI, jandarmi, pentru că purtătoarea de cuvînt a Poliției nu vrea să spună. Pe motiv că ancheta e încă în derulare.

E dus la Poliție, dar aflăm de la TV că nu i se recoltează probe biologice, pentru că era prea beat pentru asta(?!!). Nu i se dă numele, dar se știe că a băut whisky cu bere.
În arest, spune că a confundat Palatul Parlamentului cu hotelul său.


Și că nu își amintește mare lucru.
Procurorii, generoși, nu cer nicio măsură împotriva lui. Nu arest, nu control judiciar.
Soțul Șoșoacăi a luat 60 de zile de control judiciar pentru că ar fi mușcat o ziaristă.


Irlandezul care a intrat prin efracție în sediul democrației românești scapă lejer și poate pleca oricînd acasă.
Primul hohot de rîs.

Citeste integral pe InPolitics

 103 Total vizualizari,  3 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.