Alertă în Ucraina! Armata lui Putin, bombardamente masive în Kiev, Harkov și Odessa

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ucraina este în alertă după ce armata lui Putin a lansat o serie de atacuri masive asupra infrastructurilor cheie din Kiev, Harkov și Odesa.

Armata lui Putin, bombardamente masive în Kiev, Harkov și Odessa. Autoritățile ucrainene au anunțat joi că regiunile Harkov şi Odesa, dar și alte regiuni din sudul, estul și vestul Ucrainei, au fost țintele unor lovituri masive.

Armata lui Putin, bombardamente masive în Kiev, Harkov și Odessa

De mai bine de un an, Rusia bombardează cu rachete și drone instalațiile cheie din Ucraina, afectând astfel viața de zi cu zi a milioane de oameni care se confruntă cu lipsa apei potabile, a încălzirii și a electricității.

”Inamicul a efectuat peste 15 lovituri asupra oraşului şi a regiunii Harkov. Ocupanţii ţintesc din nou instalaţii esenţiale”, a declarat guvernatorul regional, Oleg Sinegubov pe reţelele de socializare.

Guvernatorul a anunțat că zilele trecute o rachetă rusească a lovit o clădire rezidenţială privată din regiunea Harkov. În aceste moemnte nu se cunosc detalii despre pagubele create sau despre numărul victimelor.

citeste integral pe rtv

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *