DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

ALERTĂ IPJ Iași a deschis ANCHETĂ după ce Diana Șoșoacă a făcut chef LIVE și i-a dat dedicații lui Arafat

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

IPJ Iași a deschis o anchetă, după ce Diana Şoşoacă, senator AUR, a făcut vineri seara,  petrecere la restaurant. Șoșoacă a transmis paranghelia pe Facebook și i-a făcut dedicații și lui Raed Arafat.

După ce au cântat piese patriotice, Diana Șoșoacă le-a spus celor care o urmăreau în transmisiunea live de pe Facebook, că “E cazul să vă treziţi odată, e cazul să vă reveniţi la viaţă, viaţa trebuie trăită. La mulți ani, români!”.

Citește și: Florin Roman îl pune la punct pe Claudiu Năsui: ‘Nu poți să conduci o țară doar prin postări pe Facebook. Vă recomand o cafea tare și rezolvați această problemă’

În tot acest timp pe ringul de dans se strâng în jur de 15 persoane care se iau în braţe, dansează şi cântă împreună. Diana Şoşoacă a luat microfonul lăutarului şi a cerut o melodie pentru Raed Arafat: “Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români”, spune Diana Şoşoacă.

Sursa stiripesurse.ro

 143 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos