DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Alertă la granița cu România! Țara care a impus restricții dure

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Autoritățile ungare au adoptat noi restricții, împotriva răspândirii virusului SARS-COV2. De teama valului trei, s-au închis școlile, grădiniţele şi magazinele neesenţiale.

Alertă la granița cu România! Țara care a impus restricții dure

Cazurile de coronavirus au luat, din nou, amploare în Ungaria. Autoritățile au stabilit noi restricții, de data aceasta mai dure. Școlile s-au închis, iar pe parcursul a 30 de zile, elevii vor învăța doar online, informează Capital.

De altfel, s-au închis multe magazine, fiind deschise doar cele de bază, precum supermarketurile, farmaciile sau benzinăriile, printre altele. Și, totodată, se păstrează obligativitatea purtării măștii în toată țara cu interzicerea circulării, pe timp de noapte, între orele 20:00 şi 05:00. În ultimele şapte zile, în Ungaria s-au înregistrat în medie, 5.113 noi cazuri de COVID-19 şi 133 de decese pe zi.

Ungaria folosește vaccinuri din Rusia și China

De altfel, Ungaria folosește cinci tipuri de vaccin, printre care și cele din China și Rusia: Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca, cel rusesc Sputnik V şi cel chinezesc Sinopharm.

Restricții în România

Citeste continuarea pe Redactia.ro

 187 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos