DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Alertă – Rusia a notificat SUA că va efectua exerciții ale forțelor nucleare

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Federația Rusă a notificat SUA cu privire la planurile sale de a derula exercițiile ale forțelor nucleare, a anunțat marți Pentagonul fără să ofere detalii suplimentare despre testele care probabil vor include lansări de rachete balistice, relatează Reuters.

„Statele Unite au fost notificate că este vorba despre un exercițiu anual de rutină al Rusiei”, a spus generalul american Patrick Ryder într-un briefing de presă. „Deci, în această privință, Rusia își respectă obligațiile legate de controlul armelor nucleare și își respectă angajamentele de transparență prin notificările trimise”, a adăugat acesta.

SUA nu au “încă niciun indiciu” că Rusia a decis să facă uz de armă nucleară, chimică sau biologică, a declarat luni un înalt responsabil militar american, într-un moment în care Ucraina şi aliaţii săi occidentali se tem de o escaladare din partea Moscovei, potrivit AFP.

“Încă nu avem niciun indiciu că ruşii au luat decizia să facă uz de arme nucleare”, a declarat acest înalt responsabil, sub rezerva anonimatului.”Nu există nicio informaţie care să indice că au luat decizia de a folosi arme nucleare, biologice, chimice pe câmpul de luptă”, a adăugat el.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 160 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos