DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Alex Bodi o înșală pe Daria Radionova cu Bianca Drăgușanu? „Când ea îi face clătite, el fuge și mă sună”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Alex Bodi o înșală pe Daria Radionova cu Bianca Drăgușanu? Dacă aveați impresia că situația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-a terminat, v-ați înșelat! Blondina a ieșit la atac! Bianca susține că fostul iubit o sună și o trădează pe Daria Radionova.

Alex Bodi o înșală pe Daria Radionova cu Bianca Drăgușanu? „Când ea îi face clătite, el fuge și mă sună”

Alex Bodi o înșală pe Daria Radionova cu Bianca Drăgușanu? Deși toată lumea credea că relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-a terminat și nu mai au de împărțit absolut nimic, se pare că situația este alta. Bianca Drăgușanu a dezvăluit în cadrul emisiunii ” Xtra Night Show”, de la Antena 1, că Alex Bodi o caută deși este într-o relație cu Daria Radionova.

După ce Bianca și Alex Bodi au fost implicați în numeroase scandaluri de-a lungul relației lor, se pare că legătura lor nu s-a încheiat. După ce a recunoscut că a fost bătută de acesta, acum, Bianca mărturisește că fostul soț, deși are o relație cu moldoveanca Daria Radionova, încă o mai caută. Conform spuselor acesteia, atunci când Daria îi pregătește mâncarea, Alex Bodi o sună pe Bianca și o ceartă. ”Am făcut publice pentru că el a făcut publice capturile, eu n-am vorbit în perioada aia pe Facetime cu nimeni, doar cu el. Domnul meu fost soț, când iubita îi face clătite el fuge în spatele casei și mă sună pe mine ca un șoricel. Facem conferință și mă sună din spatele casei ca să mă certe să-mi spună lucruri. I-am răspuns că nu înțelegeam ce aveam de lămurit. Nu aveam de lămurit nimic, dar am vorbit. Dacă cineva greșește trebuie să plătească.”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu se declară sătulă de toate persoanele care o jignesc, motiv pentru care nu se va mai abține pe viitor și le va arunca vorbe grele celor care i-au greșit.

Alex Bodi, despre relația cu Bianca Drăgușanu

În urmă cu câteva zile, Alex Bodi a precizat că nu înțelege de ce Bianca a publicat imaginile din perioada în care cei doi erau împreună. Deși a recunoscut că cei doi au avut parte de multe momente tensionate, nu-și poate explica de ce fosta soție mai vorbește despre el și răscolește trecutul.

Sursa Articol Redactia

 499 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos