ALEX BODI, PETRECERE DUPĂ PETRECERE ÎN COMPANIA ANDREEI TONCIU! CUM A AJUNS SĂ FIE “ADOPTAT” MUSCULOSUL DE APROPIAȚII FOSTEI CONCURENTE DE LA BRAVO, AI STIL!

Alex Bodi o ține din party în party în compania Andreei Tonciu și a soțului ei, Daniel Niculescu! Unii dintre fanii musculosului sunt curioși cum a început, de fapt, relația acestuia cu fosta concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Astfel, după câteva cercetări, CANCAN.RO vă dezvăluie totul despre “adopția” antreprenorului de apropiații cunoscutei brunete.

Alex Bodi, petrecere după petrecere în compania Andreei Tonciu

La mai puțin de trei luni de la despărțirea de Daria Radionova, Alex Bodi și-a găsit liniștea în brațele dansatoarei Bianca Iordache. Și, odată cu noua iubită, musculosul a fost “adoptat” de toți apropiații ei… Printre aceștia se numără și nume din showbizul mioritic, respectiv: Andreea Tonciu, sora și soțul ei. În colajul de mai jos sunt surprinse câteva dintre momentele petrecute de fostul soț al Biancăi Drăgușanu alături de cercul de persoane în care se învârte acum.

La un moment dat, când a remarcat că este filmat, Alex Bodi și-a pus mâna stângă în jurul partenerei sale, care, după cum puteți observa în imaginea din mijloc a colajului, s-a ghemuit la pieptul lui. Ei s-au afișat pentru prima dată pe social media weekendul trecut, iar relația lor evoluează într-un ritm alert; ei au ieșit împreună în fiecare zi și nu s-au sfiit să își arate sentimentele în public și chiar să aibă anumite gesturi indecente.

Alex Bodi a ajuns în cercul de prieteni ai Andreei Tonciu datorită iubitei sale, Bianca Iordache © Instagram Stories

Citeste continuarea pe Cancan.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos