DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Alex Bodi vrea 200.000 de euro de la Bianca Drăgușanu. Aceasta ar fi mințit în fața procurorilor DIICOT

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au divorțat, după o căsnicie scurtă, dar zbuciumată. Vedeta și-a acuzat soțul de violență domestică, dar ulterior s-a împăcat cu acesta. Despărțirea finală s-a petrecut în urmă cu câteva luni, când afaceristul a și fost arestat într-un dosar al DIICOT, în care este acuzat de proxenetism și spălare de bani.

Martoră ar fi fost și Bianca Drăgușanu, care ar fi spus în fața procurorilor că fostul său soț a comis numeroase infracțiuni ce includ saci cu bani, fete aduse pentru prostituție și lingouri de aur. Imediat cum a aflat despre toate acestea, Bodi a dat-o în judecată pentru mărturie mincinoasă și îi cere daune de 200.000 de euro.

Ce acuzații i-a adus Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi

„Că domnul Bodi Alexandru duce lună de lună la Londra sume între 100 şi 200 de mii de euro, că are multe lingouri de aur, că a avut nu ştiu câte iubite pe care le-a exploatat, că ştie că fosta soţie este o femeie exploatată de el, lucru neadevărat, că domnul. Bodi ar avea pungi de bani pregătite ca el să iasă din arest la domiciliu, adică, mai pe româneşte, domnul Bodi este un mituitor care foloseşte banii să faciliteze mituirea unor judecători, că numai ei pot să-l pună liber, nu?”, a fost replica avocatului Cătălin Dancu despre declarația dată procurorilor de Bianca Drăgușanu.

Totuși trebuie menționat că de când l-a cunoscut pe Bodi, fosta blondă a lui Bote a devenit milionară în euro. Aceasta și-a cumpărat mașini de lux, apartamente, haine extrem de scumpe și a mers în vacanțele cele mai luxoase. Totul a costat sute de mii de euro, bani pe care ea i-a achitat în doar câteva luni. Vedeta pretinde că a câștigat toți acești bani din afacerile ei cu haine, însă este foarte greu de crezut acest lucru.

Citeste continuarea pe VoceaBanilor.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde