DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Alex Velea intervine în conflictul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor: “Vă spun cu mâna pe inimă…”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Share

Alex Velea a intervenit în conflictul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor. Cântărețul i-a luat apărarea lui Zannidache după ce acesta a vorbit urât cu Elena. Ambii sunt concurenți în sezonul 2 al reality show-ului de la Kanal D – Survivor România 2021.

Ce spune Alex Velea despre ieșirile lui Zanni de la Survivor

Așa cum mulți se așteptau, Alex Velea a reacționat pe fondul conflictului dintre Zannidache și Elena Marin de la Survivor. Numele său a fost adus în discuție pentru că Velea este cel care l-a ajutat pe Zanni să devină cunoscut în România.

În ceea ce privește incidentul cu Elena Marin, pot să vă spun că nu susțin genul ăsta de limbaj, mai ales cu o femeie, dar o să susțin mereu dreptatea. Nu vreau să-i justific nici comportamentul, nici limbajul, dar vă spun cu mâna pe inimă că a fost acuzat pe nedrept că e hoț. Ăla a fost momentul în care Zanni a înnebunit, a spus Alex Velea.

Zannidache participă la competiția Survivor și este unul dintre cei mai vocali concurenți. Recent, Zanni s-a certat rău cu Elena Marin. Cei doi și-au adus tot felul de reproșuri, dar Zanni a fost cel care a folosit cuvinte extrem de dure și de jignitoare la adresa dansatoarei.

Totul a pornit de la faptul că Elenei i s-a furat mâncarea din tabără. Ea l-a bănuit pe Zanni, iar de aici până la scandal a mai fost doar o scânteie.

Zanni s-a enervat teribil, a înjurat-o și a făcut-o în fel și chip, iar Elena a izbucnit în plâns. Velea spune că nu încurajează comportamentul tânărului, dar că reacția lui vine în urma presiunii cauzate de faptul că este acuzat pe nedrept.

Zanni e sărac lipit pământului, dar cinstit. E cum vreți voi, dar nu hoț. Neavând cum să-și dovedească nevinovăția a început să acumuleze energie negativă. Și ieri a cedat în fața nervilor. Nu a ales cuvintele potrivite pentru a-și exprima dreptatea și sunt convins că o să-și ceară scuze. Acolo, acum sau acasă, după terminarea concursului, a scris Alex Velea pe Instagram.

De altfel, Zannidache a și spus că probabil își va cere scuze de la Elena imediat cum va ajunge în România. Deocamdată, fiind în concurs, el spune că reacționează cum simte și că este dispus să se dueleze cu oricare dintre colegii săi.

Sursa Fresh24.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde