DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Alexandra Stan a ajuns la capătul puterilor! Vrea să plece de la Survivor

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Competiția Survivor devine din ce în ce mai dificilă pentru unii concurenți. Deși toți se confruntă cu aceleași condiții grele de trai și probleme, unii dintre ei nu le pot gestiona la fel sau sunt mult mai sensibili. În această situație se află și Alexandra Stan, care le cere celor de acasă să nu o mai voteze, pentru că își dorească să se întoarcă în țară. Artista a ajuns la capătul puterilor.

Alexandra Stan are probleme de sănătate

Alexandra Stan simte că nu mai poate. Celebra artistă are probleme grave de sănătate, motiv pentru care vrea să părăsească urgent competiția, pentru a se trata și a evita o situație neplăcută. Ea le cere celor de acasă să nu o mai voteze și să-i ofere șansa de a pleca din Republica Dominicană cât mai repede posibil.

Artista a explicat că a făcut o infecție gravă la degete, iar problemele la mână persistă, pentru că a scrântit-o de multe ori. De altfel, ea are probleme și cu stomacul și simte că o să clacheze curând. Ea crede că s-ar fi luptat cu depresia deja de mult timp de când este la Survivor, dar a avut parte de sprijinul colegilor care au înțeles prin ce momente de groază trece.

„Eu nu mai fac față. De mult timp am zis chestia asta și oamenii nu mă cred. Am infecție la degete, mi-am scrântit mâna de nu știu câte ori, am probleme cu stomacul, merg de nu știu câte ori pe zi la toaletă și m-a plouat azi noapte. Dacă nu ar fi colegii mei să mă susțină, cred că aș intra în depresie. Nu e pentru mine competiția asta, vreau să merg acasă și sper oamenii să înțeleagă chestia asta și să nu mă voteze. Sper să mă trimită acasă”, a mărturisit Alexandra.

Alexandra Stan a clacat

Alexandra Stan face parte din echipa Faimoșilor și de ceva timp simte că nu mai poate. Celebra artistă are o starea nepotrivită se luptă cu tot felul de probleme de mai bine de o săptămână și nu se mai gândește deloc la finală și marele premiu, pentru că tot ce vrea este să meargă în țară, la familie, să se liniștească.

Cântăreața a refuzat să joace în meciul de imunitate alături de colegii ei, pentru că nu mai are energie și nu mai poate face față acestor probe. Alexandra crede că a demonstrat destule în cadrul acestui show, și-a depășit limitele și a dat dovadă de ambiție, dar simte că drumul ei la Survivor trebuie să se sfârșească cât de curând.

Citeste continuarea pe Huff.ro

 229 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos