Alexandra Stan despre relația cu Dorian Popa: „M-a înșelat cu o fată care avea mulți bani. A fost pe interes”

Cântăreața a povestit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” cum a fost relația dintre ea și un alt artist cunoscut din showbizul românesc, în liceu.

Dorian Popa, 32 de ani, a fost primul iubit al Alexandrei Stan, a povestit artista în emisiunea lui Denise Rifai. Cei doi, ambii constănțeni, au avut o relație când erau în liceu. „E normal să-l apreciez, să-l admir, mai ales că e un tip inteligent. Dorian era talentat de mic, cel mai frumos din gașca lui. Stătea mai mult decât mine în fața oglinzii. Am avut o discuție cu el, ulterior: «Măi Alexandra, eu știu că nu sunt cel mai talentat, cel mai mare cântăreț, trag de mine cât pot acum, cât sunt tânăr, bag sală, vreau să-mi iau casă, să-mi iau mașină». Și-l respect. A fost primul meu iubit, prima relație, în liceu.

Ne pupam, mergeam de mână. Dar chiar m-a înșelat cu o fată din Constanța, care avea super mulți bani. L-am prins cu ea. A fost pe interes! El acum nu mai recunoaște. Bine, și eu aveam un crush, îmi plăcea de altcineva, pentru un băiat mai mare cu 4-5 ani, dar era golan și sora mea îmi zicea să nu umblu cu el. Dar crezi că eu o ascultam pe sora mea?”, s-a confesat Alexandra Stan.

„Nu mai e genul meu de bărbat”

Citeste stirea integral pe Libertatea.ro

 135 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.