DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Alina Gorghiu torpilează PSD și acuză PNL și-a făcut praf imaginea: Asocierea cu ei a venit cu costuri!

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Încurcate sunt căile politicii! Alina Gorghiu, șefa Senatului, spune că alianța cu PSD a costat PNL la nivel electoral. Asta deși cele două partide se pregătesc să perfecteze rotativa prin care PSD va prelua șefia guvernului. Gorghiu spune că PNL a pierdut la nivel de imagine.

„Costuri au fost, asocierea celor două partide, care au o istorie sinuoasă în spate, PNL și PSD, a venit cu costuri de imagine, însă era greu să stai cu ochii la sondaje. Dacă stăteam cu ochii la sondaje astăzi eram într-o criză politică, într-un context cu război la graniță suprapus cu o criză socială, posibil cu consecințe economice și așa mai departe. Ca atare, între a sta cu ochii la sondaje și a face capital politic pentru 2024, care e peste un an de zile, și a alege cartea stabilității, s-a mers pe a doua variantă cea mai sănătoasă.”, a declarat Gorghiu la Europa FM.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde