„Am fost violată de 1716 ori până sa împlinesc 12 ani.”. A fost vândută de propria mamă unei rețele de pedofililor

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!
RECLAMA 11

Anneka Lucas a surprins pe toată lumea cu povestea ei curtremurătoare. Aceasta a fost vândută chiar de propria mamă unei rețele de pedofili belgieni când avea doar 6 ani, în anul 1969. Aceasta a mărturisit că a fost violată de 1716 ori până la împlinirea vârste de 12 ani. 

Povestea Annekei Lucas este tulburătoare

Povestea Annekei Lucas este cutremuratoare. Anneke Lucas ajuns să fie sclava sexuală pentru elita Europei. A fost violată de vedete, şefi de stat şi chiar şi de un membru al familiei regale.

„Când eram doar o fetiță, în țară mea natală, Belgia, am fost forțată să fiu sclava sexuală. Mama mea m-a vândut și mă ducea unde eram solicitată. Șeful acestei rețele de pedofili lucra într-un cabinet ministerial. Clienții erau membri ai elitei. Pe mulți dintre cei cu care am fost i-am recunoscut la televizor. Fetele lor erau foarte cunoscute și nimeni dintre oamenii obișnuiți nu s-ar fi gândit că sunt capabili de așa ceva. Am fost cu VIP-uri, cu șefi de stat și chiar cu un membru al unei familii regale.

Era în anul 1969, aveam în jur de 6 ani. Atunci am fost dusă la prima orgie, într-un castel. Am fost folosită pentru un ritual S&M. Pe o scenă joasă, cu o zgarda de câine în jurul gâtului, am fost forțată să mănânc fecale umane. M-am simțit atât de umilită. Nu știam ce să fac că să-mi salvez sufletul. Aș fi preferat să mor atunci.

În sala era o adunătură bizară, îmbrăcăți că aristocrații sau că hipioții, fumau, se drogau și făceau sex. Singurii “curați” erau chelnerii. Tremuram de frică. Îmi auzeam vocea interioară cum țipă la toți acei adulți că ceea ce fac este atât de greșit. Le spuneam în gând că într-o zi vor ajunge la pușcărie.

Citeste continuarea pe StiriRomania.ro

Loading