DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

“Am luat o bucată din salată, iar apoi am văzut că se mişcă ceva. Se plimba pe farfurie”. Un orădean a avut parte de o surpriză neplăcută, când mânca la restaurant

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Descoperire neplăcută făcută de un client în farfurie, în timp ce lua masa la un restaurant din mall din Oradea. Bărbatul venise cu fiul său și își comandase un kebab și salată, când a observat că mișcă ceva în farfurie.

Când s-a uitat mai bine a descoperit că avea un melc fără cochilie, care scăpase nevătămat în urma procesului de spălare și tocare.

Cu melcul viu în farfurie

”Am mers cu fiul meu după ora 17. Eu mi-am luat un kebap cu 31 de lei. Am luat o bucată din salată, iar apoi am văzut că se mişcă ceva. A ieşit apoi melcul, care se plimba pe farfurie. Am chemat şeful de sală, i-am explicat şi arătat ce am găsit. Iar el mi-a răspuns că pot să comand altceva fără cost şi că salata e spălată sub presiune. Eu i-am zis că nu mai vreau să mănânc nimic, aşa că mi-au dat banii înapoi”, a povestit Daniel Matei, pentru ebihoreanul.

În filmarea publicată pe reţeaua de socializare se vede, într-adevăr, melcul mișcându-se și se aude şi vocea angajatului: “Nu înţeleg cum a ajuns acolo. Totul e spălat sub presiune, deci nu ar avea ce să caute melcul”, i-a zis el clientului.

Clipul a devenit viral pe internet, iar utilizatorii au fost de părere că mai bine suna la Protecția Consumatorului.

CITESTE INTEGRAL PE OBSERVATORNEWS

 188 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos