”Am un fiu, te rog!” Ultimele cuvinte ale unui tătic care își proteja copilul, înainte ca un necunoscut să-l împuște și să danseze peste corpul victimei, în SUA

Văduva unui bărbat din Colorado, care a fost împușcat mortal în Miami Beach, săptămâna trecută, a vorbit pentru prima dată, dezvăluind că soțul ei a cerșit să fie lăsat în viață în ultimele sale momente, în timp ce-și proteja fiul de pistolar.

Ultimele cuvinte ale unui tătic care își proteja copilul, înainte ca un necunoscut să-l împuște și să danseze peste corpul victimei

Dustin Wakefield, în vârstă de 21 de ani, din Castle Rock, Colorado, a fost împușcat mortal în fața familiei sale, într-un restaurant mexican în aer liber din Miami Beach, pe 24 august. Poliția l-a arestat pe Tamarius Davis, în vârstă de 22 de ani, un șofer UPS din Georgia, acuzat de crimă de gradul doi și, de asemenea, de tentativă de crimă pentru presupusul atac asupra unui trecător chiar cu câteva momente înainte de uciderea lui Wakefield.

Vorbind în exclusivitate cu Local 10, Karina Olguin, tânăra văduvă a lui Wakefield, a făcut lumină în ceea ce priveşte ultimele momente de viaţă ale soțului ei: ”Îmi amintesc că Dustin a spus: Te rog, am un fiu, e doar un copil. Și atunci s-a întâmplat totul”. În timp ce Davis îndrepta arma spre el, Olguin a spus că soțul ei i-a cerut să îl lase în viaţă, spunându-i străinului înarmat că fiul său, Eli, este doar un copil de un an.

Femeia spune că soţul ei esre văzut ”ca un erou, ca un bărbat curajos și ca un tată uimitor și iubitor” pentru că și-a protejat copilul de ceva extrem de rău. Olguin și-a amintit că omul înarmat stătea în spatele ei când a tras, apoi a plecat. Martorii au raportat că l-au văzut pe Davis sărbătorind şi dansând peste victima aflată pe moarte.

Bărbatul ar fi încercat prima dată să-l împuşte pe cel mic, dar tatăl s-a pus scut în faţa lui

Citeste continuarea pe Observatornews.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos