DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

“Am văzut negru în fața ochilor!”. Declaraţiile făcute de şoferul care a umilit poliţiştii şi jandarmii şi s-a ascuns în casa bunicii

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un şofer oprit în trafic, aseară, i-a pus pe jar pe poliţiştii şi jandarmii bucureşteni. Individul a ignorat somaţiile şi a demarat în trombă: a lovit trei maşini şi a fost la un pas să calce mai mulţi pietoni. Nu s-a oprit aici. După ce şi-a abandonat maşina, i-a ironizat pe oamenii legii în filmuleţele postate pe reţelele de socializare. Circul s-a terminat dimineaţă, după ce poliţiştii l-au găsit în apartamentul bunicii sale şi l-au convins să meargă cu ei.

Polițiștii au avut nevoie de zece ore pentru a-l prinde pe șoferul care i-a umilit şi care ar fi putut provoca un dezastru în trafic.

Şoferul a fost plimbat de la Secţia 19, la sediul Institutului de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice şi ulterior a fost dus la sediul Brigăzii Poliţiei Rutiere a Capitalei.

Erai drogat aseară când te-a oprit Poliţia?

De ce aţi încălcat regulile de circulaţie şi nu aţi dorit să opriţi la semnalele poliţiştilor?

Te-a prins cu night-visionul?

Erai sub influenţa drogurilor? Ai consumat ceva?

Unde te-ai ascuns până acum?

În fața polițiștilor, șoferul a spus că a văzut negru și că nu s-a mai gândit la consecințe. Astăzi, el a fost adus la sediul Institulului pentru Medicină Legală, acolo unde a fost testat cu aparatul drugtest, dar și cu etilotestul, rezultatele fiind negative. S-au prelevat, de asemenea, probe de sânge și urmează să se stabilească dacă acestea vor da un rezultat similar.

CITESTE INTEGRAL PE OBSERVATORNEWS

 66 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos