DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Amenințări cu moartea și răpirea copiilor la Poliția Locală Sector 1. Polițistul care se teme pentru viața lui pentru că “a sifonat”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Polițistul loca din Sectorul 1 Daniel Moisin le-a povestit, aseară, consilierilor de sector adunațși la ședință mai multe nereguli din cadrul instituției. Mărturia polișistului a fost făcută la solicitarea șefului lui, directorul general Marian Gheorghe, și a venit înainte de votul pentru o propunere de reorganizare a Poliției Locale Sector 1.

Polițistul local Daniel Moisin a povestit în ședința de Consiliu Local de la Sectorul 1 că a fost amenințat chiar ieri, cu câteva ore înainte de a veni în fața aleșilor să le povestească despre promblemele mari din Poliția Locală S1.

Când amenințarea cu moartea e ceva obișnuit

Polițistul, care trăiește în Sectorul 1 de 50 de ani și care lucrează la poliția locală, a declarat:  „Mă tem pentru viața mea, mă tem pentru acele amenințări. Mai exista persoane, chiar o doamna colega a noastra, care a fost amenințată că i se va duce copilul în pădure. Alta persoană, o doamnă, a fost amenințată cu băgarea în portbagajul mașinii. Am venit să vă spun aceste lucruri. M-am gândit foarte mult, pentru ca sunt un funcționar public, un simplu agent de teren. Lucrurile acestea pot avea și repercusiuni foarte mari în viitor. Dar ar trebui ca dumneavoastră să cunoașteți lucrurile astea, ele se întâmplă… Vom face plângeri penale, vom merge la organele abilitate. Dar am crezut că este datoria mea să anunțe conducerea Poliției Locale,” a declarat polișistul Moisin.

El le-a vorbit consilierilor locali despre mușamalizări ale neregulilor din instituția în care lucrează.

Amenințări în sediul Poliției Locale S1

Șeful Poliției Locale a Sectorului 1, Marian Gheorghe, este cel care l-a prezentat consilierilor locali pe subalternul său. „Lucrurile sunt reprobabile, sunt foarte grave, le dezavuez cu cea mai mare hotarare. Posibilitatile noastre de a acționa sunt limitate la a sesiza organele de urmărire penală. Una dintre persoanele amenințate a venit aici sa va spuna câteva cuvinte, să vă spună ce s-a întamplat la unul dintre sediile noastre”, a declarat  directorul general Marian Gheorghe. 

 157 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos