DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Amenzi de 1.000 de lei pentru românii care nu au repartitoare de căldură. Este obligatoriu din 31 decembrie

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Se dau amenzi pentru românii care stau la bloc și nu se conformează acestor reguli până la finalul anului. Astfel, toți cetățenii care sunt racordați la un sistem de încălzire centralizat au obligația să își monteze repartitoare de căldură până la sfârșitul anului. Amenzi mari pentru cei care nu o îndeplinesc.

Amenzi de 1.000 de lei pentru românii care nu au repartitoare de căldură. Este obligatoriu din 31 decembrie

Conform unei Ordonanțe publicate în Monitorul Oficial, toți românii care stau la bloc și beneficiază de un sistem de încălzire centralizat sunt obligați să monteze contoare individuale pentru măsurarea consumului de energie termică sau repartitoare pe fiecare calorifer. În caz contrar, aceștia riscă să primească amenzi.

Până la 31 decembrie, toate apartamentele vor trebui să aibă un contor individual sau repartitor. În acest moment, în Capitală, în aproximativ 550.00 de apartamente trebuie astfel de aparate de măsurare. Cei care nu respectă regulile pot primi amenzi cuprinse între 500 și 1.000 de lei.

„În imobilele de tip condominiu racordate la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică este obligatorie montarea sistemelor de măsurare până la 31 decembrie 2022 pentru individualizarea consumurilor de energie pentru încălzire/răcire şi apă caldă la nivelul fiecărui apartament sau spațiu cu altă destinație decât cea de locuit.

CITESTE INTEGRAL PE MEDIAFLUX

 152 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos