DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Amenzile aplicate participanţilor la protestele împotriva restricţiilor impuse pentru combaterea coronavirusului

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Sute de persoane vor fi amendate pentru că au participat la protestele organizate, în Bucureşti, Timişoara şi alte oraşe mari din ţară, împotriva restricţiilor impuse pentru combaterea coronavirusului.

  • Locuitorii din mai multe oraşe mari ale ţării protestează împotriva măsurilor impuse de autorităţi pentru combaterea coronavirusului.

Mii de persoane au participat, duminică seara şi în noaptea de duminică spre luni, la proteste organizate în Bucureşti, împotriva restricţiilor impuse pentru combaterea coronavirusului. Oamenii au protestat în special în zona Piaţa Victoriei, dar şi la Piaţa Universităţii, protestele încheindu-se abia spre dimineaţa.

Reprezentanţii Jandarmeriei Bucureşti s-au mobilizat pentru acţiunile respective şi au adus la cunoştinţă protestatarilor prevederile legale în vigoare, îndemnând la respectarea acestora.

În cele din urmă, Jandarmeria Bucureşti a aplicat 29 de amenzi în valoare totală de 14.000 de lei. Au fost aplicate 26 de amenzi pentru nerespectarea interdicţiei de a părăsi locuinţa în intervalul orar în care deplasarea a fost restrânsă, dar şi trei amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde