DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Americanii aruncă bomba: chinezii ar fi ajutat deja forțele rusești din Ucraina

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Firma chineză de sateliți Spacety, care a fost adăugată la începutul acestei luni pe o listă neagră a comerțului american, a furnizat imagini din satelit companiei rusești de mercenari Wagner Group, a declarat marți un oficial al administrației Biden, informează Reuters.

Daniel Kritenbrink, adjunctul secretarului de stat american pentru afaceri în Asia de Est și Pacific, a făcut aceste remarci în timpul unei audieri în Congres de marți dimineață.

SUA a avertizat China

SUA au avertizat China asupra unor consecințe grave dacă va furniza arme pentru a sprijini invazia Rusiei în Ucraina, în timp ce un general de rang înalt de la Kiev a vizitat orașul Bakhmut, aflat pe linia frontului, scrie Reuters, care face un rezumat al evenimentelor din ultimele 24 de ore, scrie Mediafax.

Washingtonul și aliații săi din NATO se străduiesc să descurajeze China să ofere ajutor militar pentru războiul Moscovei, făcând comentarii publice cu privire la convingerea lor că Beijingul ia în considerare furnizarea de echipamente letale, inclusiv drone.

Occidentul, îngrijorat că China ar putea ajuta la înarmarea Rusiei

Temerile occidentale că China ar putea ajuta la înarmarea Rusiei vin în contextul în care forțele Moscovei se luptă să obțină câștiguri în jurul unor obiective cheie din estul Ucrainei iar Kievul pregătește o contraofensivă cu arme occidentale avansate, inclusiv tancuri de luptă.

“Beijingul va trebui să ia propriile decizii cu privire la modul în care procedează, dacă oferă sau nu asistență militară – dar dacă va merge pe acest drum, China va avea costuri reale”, a declarat consilierul pentru securitate națională al Casei Albe, Jake Sullivan, în cadrul emisiunii “State of the Union” de la CNN.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde