Ana Porgras, adevărul despre Zanni. Ce este, de fapt, între cei doi Faimoși

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ana Porgras a fost una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor, însă drumul ei nu a fost deloc unul lung. Faimoasa a fost eliminată de la Survivor, iar Zanni îi duce acum dorul. Ana a vorbit despre legătura specială care s-a format între ei și despre cum a fost relația lor cu adevărat în Republică. Toți speră că cei doi vor fi împreună.

Ana Porgras și Zanni, despărțire cu lacrimi

Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor, după ce Sebastian și Jador au votat-o. Dintre cei nominalizați, ea a avut cele mai puține voturi din partea publicului, motiv pentru care a fost scoasă din competiție și în curând va ajunge în țară.

Concurenta de la Survivor regretă faptul că drumul ei a fost atât de scurt și că mai avea multe de demonstrat și la fel de afectat este și Zanni. La anunțarea rezultatelor, Faimosul a plâns și a fost foarte dezamăgit, stare pe care i-a transmis-o și bunei sale prietene.

Ana a mărturisit că a văzut reacția lui Zanni și a izbucnit în lacrimi, pentru că a simțit că este sincer. Înainte de a-și lua rămas bun, i-a mărturisit Faimosului că pentru ea este un câștigător și cu siguranță va rămâne în joc până la final, pentru că este prea bun și ambițios.

 „Am văzut și eu reacția lui, cred că după ce am văzut reacția lui am plâns mai mult pentru reacția lui și pentru sentimentele pe care mi le-a transmis. Mi-am luat la revedere de la el cu ochii în lacrimi pentru că nu am vrut nici eu să mă vadă plângând, i-am spus că el pentru mine este un campion, e Survivor România 2021 și știu că va lupta cu toată puterea lui să câștige premiul.”, a măturisit Ana.

Relație specială între cei doi Faimoși

Citeste continuarea pe Huff.ro

Loading