Anamaria Prodan, dezvăluiri uimitoare. Cum se înțelege cu mama lui Reghe. Toată familia suferă din cauza divorțului

Share

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la final de drum și tot ce le rămâne acum sunt amintirile. În urmă cu ceva timp, Anamaria vorbea despre relația pe care o are cu mama soțului său, relație de care este foarte mândră și cu siguranță cele două vor mai păstra legătura.

Anamaria Prodan, relație specială cu soacra

Anamaria Prodan trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Impresara și Laurențiu Reghecampf au ajuns la final de drum, după 15 ani de relație. Deși Anamaria a încercat să lungească situația, nu s-a mai putut și lucrurile a fost decise.

Anamaria Prodan, însă, sigur va rămâne în relații bune cu familia fostului ei soț. De mult timp susținea că se înțelege foarte bine cu soacra ei, pe care o consideră cea mai bună prietenă. Impresara susține că niciodată nu a avut probleme cu mama lui Reghe și ea niciodată nu a intenționat să bage ceartă între ei.

„Zici că suntem surori. Nu am avut niciodată probleme să se bage, să facă rău. Ea are un singur copil. Deci ferească Dumnezeu să nu fie totul la linie când vine fii-su. Dacă la trei dimineaţa o trezeşte că vrea clătite, la 3 şi cinci sunt făcute”, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

Femeia a fost foarte apropiată de fiul său și de noră și îi răsfăța cum știa ea mai bine. Având în vedere că s-au înțeles bine, sigur Anamaria Prodan va păstra legătura cu aceasta și după separarea definitivă. În plus, sigur va suferi din cauza acestei întâmplări, pentru că le-a dorit copiilor săi numai bine și îi vedea împreună tot restul vieții, așa cum a fost și ea cu soțul ei, plecat din această lume înainte de vreme.

Fiul cel mic al cuplului este cel mai afectat

Citeste integral pe Fresh24.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos