Anchetă internă, după ce un tramvai a măturat șase mașini, în Iaşi. Vatmanul nu reuşeşte să dea o explicaţie pentru ce s-a întâmplat

Au fost momente de panică în centrul Iaşului. Un tramvai, care ar fi rămas fără frâne, a provocat un accident în lanţ, în care au fost implicate 6 maşini. O femeie a ajuns la spital, iar circulaţia în zona a fost blocată zeci de minute. Mai multe anchete au fost deschise pentru a stabili cum s-a întamplat accidentul, mai ales că vatmanul nu are explicaţii.

  • Un tramvai a lovit şase maşini, în Iaşi
  • Vatmanul nu poate explica ce s-a întâmplat

Pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum tramvaiul vine cu viteză şi loveşte în plin o maşină care intrase pe linii şi încerca să întoarcă. Apoi îşi continuă drumul spre intersecţie şi intră direct în alte autoturisme care aşteptau la semafor. Doar un taxi reuşeste să iasă din coloană şi intră pe contrasens pentru a evita impactul.

În urma accidentului, o singură persoană a fost rănită. Vorbim despre o femeie, care era șofer în această mașină, a fost încarcerată, dar pompierii au reușit să o scoată în scurt timp și a fost transportată la spital. Femeia de 57 de ani a ajuns la spital dar starea ei e stabilă. Vatmanul nu reuşeşte să explice ce a făcut.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 335 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.