DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Anchetă internă, după ce un tramvai a măturat șase mașini, în Iaşi. Vatmanul nu reuşeşte să dea o explicaţie pentru ce s-a întâmplat

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Au fost momente de panică în centrul Iaşului. Un tramvai, care ar fi rămas fără frâne, a provocat un accident în lanţ, în care au fost implicate 6 maşini. O femeie a ajuns la spital, iar circulaţia în zona a fost blocată zeci de minute. Mai multe anchete au fost deschise pentru a stabili cum s-a întamplat accidentul, mai ales că vatmanul nu are explicaţii.

  • Un tramvai a lovit şase maşini, în Iaşi
  • Vatmanul nu poate explica ce s-a întâmplat

Pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum tramvaiul vine cu viteză şi loveşte în plin o maşină care intrase pe linii şi încerca să întoarcă. Apoi îşi continuă drumul spre intersecţie şi intră direct în alte autoturisme care aşteptau la semafor. Doar un taxi reuşeste să iasă din coloană şi intră pe contrasens pentru a evita impactul.

În urma accidentului, o singură persoană a fost rănită. Vorbim despre o femeie, care era șofer în această mașină, a fost încarcerată, dar pompierii au reușit să o scoată în scurt timp și a fost transportată la spital. Femeia de 57 de ani a ajuns la spital dar starea ei e stabilă. Vatmanul nu reuşeşte să explice ce a făcut.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde