DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Anda Adam și-a prins soțul și a început războiul! Sorin a călcat strâmb

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Share

Celebra Anda Adam are mare succes în plan profesional și are o mulțime de fani. Deși în plan muzical stă foarte bine, se pare că are o mulțime de probleme în căsnicie. Relația ei cu Sorin Niculescu nu funcționează așa cum trebuie și de-a lungul timpului au apărut multe zvonuri că se pregătesc de divorț. De curând, s-a aflat că acesta o înșală și a început războiul între Anda și rivala ei.

Anda Adam, atac dur la adresa amantei

Anda Adam și Sorin Niculescu au ceva probleme în căsnicie. Deși artista a negat divorțul de mai multe ori și a explicat că nu au probleme, decât mici neînțelegeri ca orice alt cuplu, se pare că nimic nu este roz între cei doi. Anda a aflat că soțul o înșală și a început un mare scandal între presupusa amantă și celebra artistă.

De curând, Anda Adam ar fi găsit în telefonul soțului conversații dubioase cu o altă femeie. Artista nu a stat deloc pe gânduri și i-a transmis acesteia mesaje dure și amenințări, motiv pentru care Dana, presupusa amantă, a făcut totul public.

Anda Adam susține că această femeie încearcă să îi strice căsnicia și nu recunoaște că soțul ei a greșit în vreun fel, continuând să arunce cu săgeți către aceasta. Ea ea scris mesaje pe rețelele de socializarem, unde a jignit-o și a amenințat-o. Mai mult, ea susține că tânăra ar avea nevoie de un nou bărbat care să o sponsorizeze, așa cum ar fi făcut-o și alții.

„Ce interesează ce fac eu, nu? Că dacă te prind vreodată nu cred că mai rămâi cu vreun fir de cap în păr. (…) ca tine poate, că altfel nu îmi căutai bărbatul și îți dădeai numărul de telefon și insistai să te sune pe video call. Video chat se cheamă, apropos. Ți-a plecat sponsorul.”, i-a scris Anda Adam

Rivala Andei Adam, răspuns dur pentru artistă

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 289 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos