DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Andreea Antonescu continuă dezvăluirile. Cine ar fi amenințat-o la Survivor

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

La Survivor 2021 rămân doar cei mai buni și cei mai puternici. Andreea Antonescu a fost eliminată de la Survivor, după ce a fost votată de către ceilalți colegi, care nu au avut încredere în abilitățile sale sportive. Fosta Faimoasă a ajuns în România și imediat a început să facă tot felul de dezvăluiri despre experiența ei în Republică, dar și despre ceilalți concurenți.

Culiță îi dorea răul Andreei

Andreea Antonescu nu a fost deloc plăcută de ceilalți la Survivor. Faimoasa nu s-a integrat prea bine și a reușit să se apropie doar de câteva persoane, pe care le cunoștea de dinainte de competiție. În schimb, toți ceilalți se bucurau când ea nu putea intra pe teren, pentru că ei considerau că artista doar îi încurca și nu îi lăsa să joace așa cum voiau și din cauza ei pierdeau probele. Ma mult, era considerată o persoană falsă și îmbârligătoare.

Fosta Faimoasă a mărturisit că ar fi aflat că unul dintre colegii ei, respectiv Culiță, ar fi zis că ar trebui să-i rupă un picior Andreei, pentru a nu mai intra pe teren. Artista vrea să creadă că a fost o glumă, pentru că are așteptări mai mari de la Culiță și speră că și el are un simț al umorului dezvoltat, ca ea.

„A zis că ar trebui să îi rupem Andreei un picior ca să stea pe bancă, să nu concureze. Vreau să cred că e o glumă, eu am un simț al umorului dezvoltat. Mă așteptam la un pic mai multă verticalitate din partea lui”, a declarat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu, părere bună despre Jador

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 207 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos