Andreea Marin și-a „sacrificat” fosta rivală. Pe cine ar arunca vedeta din barcă, la rechini, dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Andreea Marin și-a „sacrificat” fosta rivală. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Măruță a fost suspusă testului picant, pe care orice vedetă trebuie să-l treacă. Diva a reușit să facă față sosurilor picante, dar a fost extrem de sinceră când a fost întrebată pe cine ar arunca din barcă, la rechini dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva.

Andreea Marin și-a „sacrificat” fosta rivală. Pe cine ar arunca vedeta din barcă, la rechini

Andreea Marin și-a „sacrificat” fosta rivală. Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv din România. Se știe că în trecut, vedeta nu s-a înțeles cu Mihaela Rădulescu, fosta soție a lui Ștefan Bănică jr, tatăl fetiței sale. Deși fac parte din aceeași breaslă, cele două au încercat să se evite pe cât posibil. Ei bine, Andreea Marin a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, fiind nevoită să răspundă sincer la întrebările puse de acesta. Sosurile erau extrem de picante, așa că Andreea a preferat să fie sinceră si să răspundă la întrearea care i-a picat.

Așadar, prezentatoarea Tv a trebuit să aleagă între Mihaela Rădulescu și actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pârva. Mai exact, Andreea Marin a fost întrebată pe cine ar arunca din barcă, la rechini dintre cele două. Răspunsul acesteia a fost unul de senzație. ”În taină, mă gândesc!”. A continuat. ”Nu e deloc de rău, că ştie să înoate! Răspunsul meu e fără ezitare. Mihaela Rădulescu”, a spus Andreea Marin.Deși în prezent, fostele soții ale artistului au făcut pace, asta nu înseamnă că acum sunt cele mai bune prietene.

Scandaluri uriașe între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

De-a lungul timpului Andreea Marin și Mihaela Rădulescu s-au evitat, dar de câteva ori nu s-au abținut și și-au adresat cuvinte dure. Campania pentru fiica Lianei Stanciu a declanșat un adevărat scandal între cele două. În 2007, Mihaela și Andreea au răbufnit, în timp ce amândouă încercau să o ajute pe Teodora, fetița Lianei Stanciu. Andreea Marin a citit un mesaj pe care îl primise de la Mihaela, în timpul emisiunii lui Robert Turcescu. “Eşti cel mai josnic om pe care l-am întâlnit vreodată”, i-a scris aceasta.

Sursa Redactia.ro

Loading