DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Andreea şi Roxana, de 14 şi 17 ani, au fugit de acasă. Mesaj primit de familie, că sunt undeva departe şi nu se mai întorc. Poliţia cere ajutor

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Poliția Orașului Bechet a transmis două alerte pentru dispariţia unor minore, Stancu Andreea-Cătălina, de 14 ani şi Tiru Roxana Adriana, în vârstă de 17 ani.

Dispariţie fără urmă a celor două fete

Din primele informaţii, cele două fete sunt prietene şi ar mai fi plecat în trecut de acasă, dar au fost găsite repede, în apropiere de casă.

De această dată, însă, cele două par să fi dispărut fără urmă. Mai mult, familia uneia dintre fete a reuşit să ia legătura cu ea pe Facebook, însă a primit un mesaj că este plecată departe şi nu se mai întoarce niciodată.

Stancu Andreea-Cătălina, dispărută din Bechet, judeţul Dolj

Poliția Orașului Bechet a fost sesizată cu privire la faptul că, în cursul zilei de ieri, 20 decembrie a.c., Stancu Andreea-Cătălina, de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Ostroveni și nu a mai revenit.

Stancu Andreea-Cătălina are constituție atletică, înălțimea de 1,57 m, aproximativ 55 de kg, ochi caprui, păr șaten tuns până la umeri, fără semne particulare. La data plecării, minora purta o geacă galbenă din material textil, blugi albaștri și ghete negre. În trecut, minora a mai plecat de la domiciliu.

Tiru Roxana Adriana, dispărută din Bechet, judeţul Dolj

Poliția Orașului Bechet a fost sesizată cu privire la faptul că, în cursul zilei de ieri, 20 decembrie a.c., Tiru Roxana Adriana, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Ostroveni și nu a mai revenit.

Tiru Roxana Adriana are constituție atletică, înălțimea de 1,60 m, aproximativ 58 de kg, ochi albaștri, păr blond tuns până la umeri, fără semne particulare. La data plecării, minora purta o geacă neagră din material textil, blugi albaștri și ghete negre. În trecut, minora a mai plecat de la domiciliu.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la cea în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa ObservatorNews

 223 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos