DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Andrei Caramitru despre protestatarii din țară: “Majoritatea sunt săraci, vai de capul lor”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Au fost două zile de proteste în România față de restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Mii de oameni au ieșit în stradă, au scandat și unii chiar au dat foc măștilor de protecție, în semn de revoltă față de măsurile aplicate recent de autorități. După a doua zi de proteste au apărut și câteva reacții din partea oficialilor, care au dezaprobat aceste proteste.

Andrei Caramitru i-a criticat pe protestatari

Fostul consilier al lui Dan Barna i-a criticat în termeni duri pe cei care au ieșit în stradă să protesteze împotriva măsurilor impuse de autorități pentru limitarea infectărilor cu coronavirus. Printr-o postare pe Facebook, Andrei Caramitru a spus că majoritatea protestatarilor sunt: sărăci, vai de capul lor.

Ăștia analfabeți funcționali tineri care sunt pe strazi. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor. Stau cu mama și cu tata ca de unde bani de chirie. Mama și tata vor primi un cadou în seara asta, când băiatul se va întoarce de la protest. Și peste două săptămâni nu vor avea unde să se ducă să se trateze. O să se sufoce în case, a scris Caramitru pe Facebook.

De două zile, mii de români protestează față de restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Oamenii cer să se ridice măsurile care vizează limitarea circulației, purtarea măștii de protecție în aer liber, și măsurile stabilite pentru sectorul Horeca.

Noi măsuri impuse de autorități

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 189 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos