DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Anul Nou Chinezesc. Care sunt semnele zodiacale norocoase

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Anul Nou Chinezesc a început. Este unul dintre cele mai așteptate evenimente, care aduce numeroase schimbări pentru toate zodiile. Anul Bivolului de Metal a început pe 12 februarie, și va dura până la 31 ianuarie 2022. Vezi dacă zodia ta face parte dintre cele care vor avea mare noroc anul acesta și se vor bucura de reușite pe toate planurile.

Ce zodii au noroc în Anul nou Chinezesc

Anul Nou Chinezesc 2021 este anul Bivolului de Metal, a doua zodie a horoscopului. Animalele zodiacale sunt în ordine: Șobolan, Bivol (Bou), Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Oaie, Maimuță, Cocoș, Câine, Porc. Culorile Anului Nou Chinezesc 2021 sunt verde și roșu: verde, care reprezintă natura, iar roșu, care reprezintă elementul de foc.

Anul acesta, bivolii vor avea mare noroc. Anul 2021 va fi un an în care munca voastră va fi recompensată, iar dorința voastră de a face progrese va fi din ce în ce mai mare. Acesta va fi un an în care vom simți pe deplin greutatea responsabilităților noastre, un an în care este necesar să dăm tot ce avem mai bun, pentru că vom avea parte doar de rezultate pe măsură.

Nici șobolanii nu se lasă mai prejos. EI vor fi printre cei cărora le va merge totul ca pe roate în Noul An Chinezesc. Pentru cei născuți sub semnul șoboalanului, idealurile și conexiunile personale vor fi foarte importante anul acesta. Anul 2021 vine cu o energie specială pentru ei, deoarece optimismul lor a atins apogeul și sunt pregătiți pentru cele mai interesante experiențe pe care le aduce viața în calea lor.

Anul 2021 îi va ajuta pe Șerpi să găsească răspunsuri la cele mai profunde și mai profunde întrebări, cu care se luptă deja de ceva timp. Dorințele lor se vor împlini în momentul potrivit, exact când vor avea cel mai mult nevoie de ea și când se vor aștepta mai puțin. Cei născuți sub semnul Șarpe vor fi un ajutor de încredere pentru prietenii lor și vor inspira chiar și cei din jur prin acțiunile lor extrem de interesante.

Citeste continuarea pe Huff.ro

 214 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos