DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Anunţ important pentru 8 milioane de români. Ce s-a întâmplat cu banii din conturi

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Datele ASF arată că anul 2022 a fost primul pentru fondurile de pensii private din România Pilon II în care acestea au ieșit pe minus.

Datele publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și consultate de Ziarul Financiar au surprins randamentul înregistrat al celor 7 fonduri de pensii private Pilon II din România, de la lansarea acestora în mai 2008, până în decembrie 2022.

Astfel, performanțele anualizate ale acestora sunt înșirate în ordine descrescătoare, în funcție de randament, după cum urmează: 7,59% pentru Metropolitan Life Pensii Private, 7,41% pentru NN Pensii, 7,36% pentru fondul Aripi, 7,17% pentru BCR Pensii, 6,86% pentru Vital, 6,68% pentru AZT Viitorul Tău şi 6% pentru BRD.

De asemenea, ASF arată că randamentul mediu ponderat pentru Pilonul II de la lansare este de 7,16%, în timp ce rata inflației, în aceeași perioadă de timp (mai 2008 – decembrie 2022) a fost de 4,19%.

 118 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde